Despre noi

WindHunters 

       Este un concept nou de scoala de navigatie / sailing / yachting / boating care a luat nastere din dorinta de a creste siguranta pe apa prin cunostinte teoretice si practice corect insusite de conducatorii de ambarcațiuni care frecventeaza cursurile organizate de noi.

       Cursurile si seminarele pe care noi le organizam sunt sustinute numai de personal calificat nu numai in navigație maritima ci si in pedagogie, informatia furnizata de instructorii nostri fiind atent structurata pentru a facilita studentilor nostri o invatare usoara si rapida.

       Clientii nostrii sunt atat adulti cat si tineri si copii. Cursurile noastre se adreseaza astfel atat celor care vor sa conduca ambarcatiuni cu motor si/sau cu vele cat si celor care doresc lectii de initiere sau antrenamente de performanta pentru copiii lor.

       Pentru ca siguranta inseamna uneori mai mult decat cunostiinte noi ne ocupam si de vanzarea de subansamble si consumabile de calitate pentru barci si yachturi. 

        Nu in ultimul rand trebuie mantionate si serviciile noastre de consultanta, asigurari, team building, inchirieri sau reparatii care intregesc sfera noastra de activitati.

        In incheiere nu putem decat sa va uram: ”Bun venit la WindHunters!”.

       

Alexandru Micu

Alexandru Micu

Instructor de yachting/sailing
Arthur Sahaghian

Arthur Sahaghian

Instructor de yachting/sailing

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipis cing elitume ellentesque sed dolorliquam congu fermentum nisl auris accumsan nulla velu diame in lacus uten enim adipiscing. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus errore sit voluptatem accusantium doloremque laudan tium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae abet illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo.